Fascination About КИТАЙСКА ПРЕКИ ИНВЕСТИЦИИ ВЪВ ФранцияA fascinating one is definitely the democratic type of presidency with the inhabitants in the star method Sirius. Three months before the elections, all ideological tendencies there have to present a set of legislation As outlined by which they can rule. In fact, this is one of the couple of units exactly where the human factor is nearly wholly ignored because the electors choose among the diverse legal guidelines but usually do not pick the individuals that will put into action them, simply because after a supplied collection of regulations gets elected, it goes straight into the automated Governing Process, that is controlled by artificial intelligence plus the guidelines are strictly obeyed without any opportunity for their being evaded.

Господ също е българин. Българите не само са имали държава, която е граничела с три морета, но и по времето, когато са цивилизовали света, са обиколили територии, граничещи с четири океана. Всички цивилизации водят началото си от българите. Българите са и първите европейци в Европа. Българите създават най-точния календар на планетата, по който и в момента се сверяват всички атомни часовници в света. Българите са създали не само азбука, но и арабските и римските цифри.

Подкрепата на вашия народ относно водената от нас мирна политика на нагнетяване на напрежението в тази зверска тиранична държава Иран, заробила не един народ през своето съществуване и пускала хиляди атомни бомби над мирното население на съседните й държави, единствено и само за собствено забавление, е особено ценна в този стратегически за налагането на демокрацията момент.

Няма по страшно робство от робството на парите, а вие сте поробени от тяхната липса. Тези, които могат да се сдобият с тях, им служат. Тези, които искат да се сдобият с тях, ги търсят по целия свят. Тези, които ги нямат, са изгубили всичко, в което вярват.

Ами ,ако не желаем да ни отразявате, какво правим ? Ако смятаме, че вие имахте достатъчно време за да се сетите, че е необходимо да ни отразявате, но не се възползвахте от него? Когато се зараждаха протестите, къде бяхте тогава? Ако смятаме, че сте неспособни да ни отразявате, че сте подвластни на бизнес и политически интереси, тогава какво?

Вие, от хора градящи заедно общото бъдеще, бяхте превърнати в отделни човечета, борещи се самостоятелно с несгодите и неправдите на живота. Борба, която неуспехите превърнаха в страх, апатия, безверие и отчаяние. Докато господа капиталистите ви обясняваха как трябва да работите на минимални заплати, за да бъдете конкурентноспособни, те трупаха огромни печалби и започнаха да се конкурират по стандарт на живот с капиталистите от западния свят.

Не всички, които участваха в този процес, осъзнаваха истинската природа на това, което се случваше, не всички познаваха законите и логиката на промяната, но всички я усещаха и докато едните я приветстваха, другите се плашеха от нея, защото не виждаха, а неизвестността ги караше да се страхуват.

Мнозина си задаваха въпроса „Какво става?” Но малцина бяха способните да отговорят. Светът бе разделен на два лагера – такива, които се страхуваха, че ще загубят привилегированото си положение, и такива, които click here се страхуваха, че ще загубят сигурността на робското си пребиваване.

Но, приятели, не правете тази грешка, която аз направих, не си купувайте имот в България, не стъпвайте там, не правете бизнес и избягвайте каквито и да е контакти с българи. Защото от другата страна на везната натежава неумолимо простотията на българския народ. Простотия убийствена, отчайваща, неизмерима, ужасяваща, всеобхватна, опасна , неумолима, потресаваща!…

Защо ги няма? Защото са глупави и не виждат всички предимства, които вашите управляващи ви втълпяват, че имате? Или има нещо друго? Това е „другото”, изложено в нашият доклад. На кого вярвате – на реалността, на очите и портфейлите си или на приказките на управляващите? С главите си ли мислите или с телевизорите си?

” Драги страдащи сънародници, чрез нашия нов революционен метод на лечение вие вече можете да се смятате за излекувани. Забравете възмущението си от високите цени на лекарствата в България. Не роптайте срещу монопола на фармацевтичните компании и техния диктат. Не се тюхкайте, че затварят здравния пункт в селото ви или че закриват болницата в градчето ви. Не се чудете как ще оживеете и дали ще дочакате бърза помощ в рамките на един-два часа, ако ви се наложи да я ползвате.

Но тези народи аз не бих нарекъл прости, защото те живеят в някакво, макар и примитивно, общество, поддържат се и търсят път да се развият. А българите, напротив: те имат огромни възможности, образовани са и осведомени, природата им е прекрасна, географското положение – стратегическо, но всичко това те пропиляват, продават, затриват, унищожават, защото са прости.

Смятам, че това е едно особено постижение, своеобразно постижение, което може да служи за пример и в останалата част на Европейския съюз, където стои въпросът за включването на ромите в демократичните процеси.

Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *